Vážení zákazníci, z důvodu aktuální povodňové situace může v ojedinělých případech dojít k dočasnému zpoždění termínů doručení vašich objednávek. Děkujeme za pochopení.

/Novinky a inspirace

Novinky a inspirace

  • NOVINKA: Látkové sedací soupravy AIRY a SOFIA

    NOVINKA: Látkové sedací soupravy AIRY a SOFIA

    Hledáte do vaší místnosti pohodlnou látkovou pohovku ve skandinávském stylu pro chvíle odpočinku a relaxaci? Máme pro vás novinku! Nové látkové sedací soupravy AIRY a SOFIA, které váš prostor nejen zútulní, ale i příjemně oživí. Seznamte se s novými látkovými sedacími soupravami AIRY a SOFIA již nyní.

    14. 8. 2024

  • Jaké jsou rozdíly mezi polohovacími stoly s jedním a dvěma motory?

    Jaké jsou rozdíly mezi polohovacími stoly s jedním a dvěma motory?

    Výškově stavitelný stůl je nedílnou součástí každého ergonomického pracoviště. Nejen, že umožňuje střídat práci ve stoje a vsedě, ale především nabízí dokonalé přizpůsobení konkrétnímu uživateli. V naší nabídce najdete stoly s jedním a dvěma motory. Rozměrnější rohové stoly jsou osazeny třemi nohami a s nimi spojenými třemi motory. Jaké jsou mezi nimi rozdíly?

    13. 8. 2024

  • NOVINKA: Rohové polohovací stoly ve tvaru L

    NOVINKA: Rohové polohovací stoly ve tvaru L

    Hledáte výškově nastavitelný stůl pro práci v sedě i ve stoje, který nabízí nadmíru prostoru? Máme pro Vás NOVINKU! Kategorii výškově nastavitelných stolů nově rozšiřujeme o rohové polohovací stoly ve tvaru L v levém / pravém provedení. V nabídce více než 135 variant. Prozkoumejte je všechny již nyní!

    12. 8. 2024

  • NOVINKA: Resuscitační podložka BEURER RH112

    NOVINKA: Resuscitační podložka BEURER RH112

    V dnešní uspěchané době je schopnost poskytnout první pomoc dovedností, kterou by měl ovládat každý z nás. Záchranná podložka BEURER RH112 je inovativní řešení, které pomáhá i těm, kteří nemají s poskytováním první pomoci žádné zkušenosti. Díky svému intuitivnímu designu, vizuálním a akustickým pokynům a kompaktním rozměrům se stává neocenitelným nástrojem pro poskytnutí rychlé a efektivní pomoci v krizových situacích.

    7. 8. 2024

  • 30% SLEVA na vybrané dřevěné šatní lavice!

    30% SLEVA na vybrané dřevěné šatní lavice!

    Sháníte šatní lavice do firmy či školy za příjemnou cenu? Dřevěné šatní lavice u nás nyní nakoupíte ještě výhodněji. Vybrané šatní lavice pro vás máme nově se slevou až 30 %! Prozkoumejte více než 35 variant skladem ihned k dodání. Sleva 30 % se navíc vztahuje i na akce 1+1 ZDARMA.

    5. 8. 2024

  • NOVINKA: Látková křesla ROCO a GLORY

    NOVINKA: Látková křesla ROCO a GLORY

    Hledáte do vaší místnosti pohodlné křeslo pro chvíle odpočinku a relaxaci? Máme pro Vás novinku! Nová látková křesla ROCO a GLORY, která váš prostor nejen zútulní, ale díky sytým barvám i příjemně oživí! Seznamte se s novými látkovými křesly ROCO a GLORY ve skandinávském stylu již nyní.

    31. 7. 2024

  • Kancelářský nábytek PRIMO WHITE

    Kancelářský nábytek PRIMO WHITE

    Vytvořte si v kanceláři vlastní prostor pro soustředění i kreativitu díky jemné kombinaci neutrálních tónů bílé s ostatními dezény. Seznamte se s kolekcí PRIMO WHITE z vlastní výroby B2B Partner, která v sobě snoubí bílé korpusy a podnože v kombinaci s dezény dřeva, bílou či grafitovou barvou.

    29. 7. 2024

  • SLEVA až 45 %: Interiérové lampy a lustry

    SLEVA až 45 %: Interiérové lampy a lustry

    Potřebujete zútulnit a zpříjemnit atmosféru v místnosti za příjemnou cenu? Máme pro Vás řešení! Vybraná interiérová svítidla pro vás nově máme se slevou až 45%. Prozkoumejte více než 15 zlevněných svítidel a osvětlení a vyberte si to pravé osvětlení do vašich prostor za příjemnou cenu již nyní!

    25. 7. 2024

  • NOVÉ: Praktické odpadkové koše v nabídce!

    NOVÉ: Praktické odpadkové koše v nabídce!

    Hledáte praktické odpadkové koše v moderním designu pro vaše vnitřní či venkovní prostory? Představujeme Vám nejnovější přírůstky v nabídce. Seznamte se s novými modely odpadkových košů již nyní!

    24. 7. 2024

  • Ekologie na pracovišti: 5 tipů, jak v zaměstnání vyjít vstříc planetě

    Ekologie na pracovišti: 5 tipů, jak v zaměstnání vyjít vstříc planetě

    Chtěli byste v práci prosadit udržitelnější a ekologičtější procesy? Zlepšení udržitelnosti na pracoviště může být někdy opravdu výzva. V článku Vám poradíme 5 jednoduchých triků, jak do každodenního chodu vaší společnosti i po malých krůčcích zakomponovat procesy s minimálním dopadem na ekologii.

    23. 7. 2024

Kategorie článků




Volejte zdarma
Po-Pá 7:00 - 17:00
logo

Vybavíme Vaši firmu do 24 hodin

B2B Partner s.r.o.
Plzeňská 3070
700 30 Ostrava - Zábřeh

 

B2B Partner na biano.cz

 

© 2010 - 2024 B2B Partner s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
Profesionální e-shop na mírushopsys