Novinky a inspirace

  • Ekologie na pracovišti: 5 tipů, jak v zaměstnání vyjít vstříc planetě

    Ekologie na pracovišti: 5 tipů, jak v zaměstnání vyjít vstříc planetě

    Chtěli byste v práci prosadit udržitelnější a ekologičtější procesy? Zlepšení udržitelnosti na pracoviště může být někdy opravdu výzva. V článku Vám poradíme 5 jednoduchých triků, jak do každodenního chodu vaší společnosti i po malých krůčcích zakomponovat procesy s minimálním dopadem na ekologii.

    18. 3. 2024

  • NOVÉ: Nerezové koše nejen pro třídění odpadu

    NOVÉ: Nerezové koše nejen pro třídění odpadu

    Hledáte elegantní interiérové koše pro třídění odpadu do vaší pracovny, kanceláře nebo firemní budovy? Máme pro Vás novinku! Nabídku košů pro třídění odpadu rozšiřujeme o nové nerezové modely. Prozkoumejte je všechny již nyní!

    15. 3. 2024

  • NÁŠ TIP: Zátěžové desky REPLAST

    NÁŠ TIP: Zátěžové desky REPLAST

    Hledáte nosné podlahové desky, které nejen prodlouží životnost podlahy vašich hal a garáží, ale poskytnou navíc i zpevnění příjezdových cest, pódií či parkovišť proti vysokému zatížení? Představujeme Vám venkovní a interiérové zátěžové desky REPLAST! Prozkoumejte jejich výhody již nyní.

    13. 3. 2024

  • 9 tipů: Jak vybrat vhodnou stolní lampu

    9 tipů: Jak vybrat vhodnou stolní lampu

    Správná stolní lampa dokáže nejen doladit celkovou atmosféru pokoje, ale zejména dodat světlo přesně tam, kde zrovna potřebujete.Jak ale tuto nenápadnou a přitom tak efektivní součást pracovního stolu správně vybrat, aby splnila přesně vaše potřeby? Přinášíme Vám 9 tipů, které Vám s výběrem správné stolní lampy určitě pomohou!

    6. 3. 2024

  • 7 tipů: Domácí pracovna podle Feng Shui

    7 tipů: Domácí pracovna podle Feng Shui

    Máte poslední dobou pocit, že Vám v kanceláři vše padá na hlavu a nic se Vám nedaří? Jednou z cest , jak z Vaší pracovny vytvořit efektivnější a produktivnější prostředí je využít ve své pracovně principy umění Feng Shui! Co to je a jaké principy jsou základem se dozvíte v článku.

    4. 3. 2024

  • KARIÉRA: Hledáme nové kolegy!

    KARIÉRA: Hledáme nové kolegy!

    Díky neustálému rozvoji naší společnosti hledáme do týmu nové kolegy! Aktuálně přijmeme do svého kolektivu pracovníky na pozici Junior specialista prodeje v německém jazyce! Přidejte se k nám.

    3. 3. 2024

  • NOVINKA: Venkovní dřevěné plotovky a otočné žaluzie!

    NOVINKA: Venkovní dřevěné plotovky a otočné žaluzie!

    Hledáte efektivní řešení pro ochranu vaší zahrady, pergoly či terasy před sluncem, větrem nebo zvědavými pohledy? Máme pro vás skvělou novinku! Rozšiřujeme naši nabídku o nové dřevěné plotové systémy a žaluzie! Seznamte se s našimi novinkami již nyní a užijte si klidné a příjemné chvíle ve vašem venkovním ráji.

    25. 2. 2024

  • NÁŠ TIP: Květináče a vyvýšené záhony!

    NÁŠ TIP: Květináče a vyvýšené záhony!

    Naši nabídku potřeb pro pěstování rostlin rozšiřujeme také o praktické vyvýšené záhony a květináče ruční výroby, které vašim rostlinám vdechnou nejen ihned nový život, ale stanou se i praktickými pomocníky ve vašem interiéru či exteriéru! Prozkoumejte je všechny již nyní na jednom místě.

    16. 2. 2024

  • NOVINKA v sortimentu: Nábytkové sestavy HOME OFFICE

    NOVINKA v sortimentu: Nábytkové sestavy HOME OFFICE

    Chcete si ve svém domově vytvořit efektivní pracovní prostor, který splní nejen Vaše nároky na úsporu místa, ale navíc poskytne i dostatek odkládacích prostor? Máme pro vás řešení. Představujeme Vám nábytkový systém HOME OFFICE přímo z výroby B2B Partner.

    13. 2. 2024

  • 5 důvodů, proč si pořídit zvedací stůl

    5 důvodů, proč si pořídit zvedací stůl

    Uvažujete nyní nad koupí výškově nastavitelného stolu do vaší pracovny nebo kanceláře, ale stále si nejste jisti, zda-li splní všechny vaše potřeby, a jaké jsou jeho hlavní přínosy a výhody? V článku jsme pro vás sepsali 5 důvodů, proč je zvedací stůl zejména při sedavém zaměstnání opravdu nedocenitelnou pomocnou rukou.

    12. 2. 2024

Kategorie článků




Volejte zdarma
Po-Pá 7:00 - 17:00
logo

Vybavíme Vaši firmu do 24 hodin

B2B Partner s.r.o.
Plzeňská 3070
700 30 Ostrava - Zábřeh

 

B2B Partner na biano.cz

 

© 2010 - 2023 B2B Partner s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
Profesionální e-shop na mírushopsys