Novinky a inspirace

  • Tip pro zahrádkáře: Zahradní kompostéry

    Tip pro zahrádkáře: Zahradní kompostéry

    Máte zahradu a chcete využít potenciál svého zahradního odpadu co nejefektivněji a zároveň ušetřit i nemalé náklady za jeho vývoz? Představujeme vám NOVINKU, kterou rozšiřujeme naši nabídku. Nově pro vás máme v nabídce také praktické pomocníky pro všechny zahradníky v podobě zahradních kompostérů pro menší i větší zahrady.

    24. 7. 2023

  • 7 tipů: Jak přežít horké letní dny v kanceláři

    7 tipů: Jak přežít horké letní dny v kanceláři

    Venkovní teploty opět stoupají do astronomických výšin a vy si nevíte rady, jak se v uzavřeném prostoru v práci co nejvíce zchladit? Přinášíme Vám 7 tipů, které Vám v boji proti nesnesitelnému teplu pomohou. Čtěte více v článku.

    17. 7. 2023

  • NOVINKA: Akustické panely a nástěnky!

    NOVINKA: Akustické panely a nástěnky!

    Hledáte akustické nástěnky nebo panely na zeď, které vám nejen poskytnou praktický prostor pro vaše poznámky, zlepší akustiku v místnosti, ale zároveň svými barvami prostor i skvěle oživí? Seznamte se s novými akustickými panely a nástěnkami v moderních barvách již nyní!

    3. 7. 2023

  • NOVINKA: Psí boudy, ohrádky a rampy pro psy!

    NOVINKA: Psí boudy, ohrádky a rampy pro psy!

    Hledáte pro svého psa či jeho štěňata praktickou boudu, ohrádku, kde se mohou nejen prospat, ale případně i schovat před nepříznivým počasím? Či hledáte pro vašeho staršího pejska praktickou rampu pro usnadnění nástupu a výstupu do auta? Máme pro vás tip! Nově jsme do naší nabídky zařadili nejen odolné a pohodlné psí boudy a ohrádky, ale také praktické rampy.

    26. 6. 2023

  • NÁŠ TIP: Odolné skládací podlahy GripTil

    NÁŠ TIP: Odolné skládací podlahy GripTil

    Sháníte do své firmy, garáže nebo například na dětské hřiště a restaurační zahrádku kvalitní, pevný, ale přitom estetický povrch pro ochranu vaší podlahy s dobrými užitnými vlastnostmi za rozumnou cenu? Máme pro vás řešení! NOVĚ jsme do nabídky zařadili modulární podlahový systém GripTil. Prozkoumejte jeho výhody již nyní!

    20. 6. 2023

  • Dešťová voda: Jak ji využít a uchovávat?

    Dešťová voda: Jak ji využít a uchovávat?

    Chtěli byste při spotřebě vody ve vaší domácnosti, firmě nebo na zahradě ulevit nejen své peněžence, ale i přírodě? Dešťová voda představuje nevyčerpatelný zdroj, který může být využíván pro různé účely. V tomto článku se podíváme na výhody a způsoby využití dešťové vody, stejně jako na důležité aspekty jejího uchovávání.

    15. 6. 2023

  • NOVINKA: Zahradní sudy na dešťovou vodu!

    NOVINKA: Zahradní sudy na dešťovou vodu!

    Hledáte snadný a efektivní způsob, jak bezpečně a bez větších starostí sbírat a uchovávat dešťovou vodu na vaší zahradě? Máme pro Vás tip! NOVĚ jsme do naší nabídky pro dům a zahradu zařadili také objemné zahradní sudy na dešťovou vodu s množstvím praktických vychytávek! Čtěte více.

    13. 6. 2023

  • NOVINKA: Praktické brusky nejen do domácí dílny!

    NOVINKA: Praktické brusky nejen do domácí dílny!

    Hledáte spolehlivou a výkonnou dílenskou brusku pro ostření, broušení, řezání či leštění svých kovových nástrojů a jiných materiálů? Máme pro Vás NOVINKU! Nově jsme do naší nabídky zařadili nejen praktické dvoukotoučové a kombinované stolní brusky, ale i jejich příslušenství. Prozkoumejte je všechny již nyní!

    7. 6. 2023

  • NOVÉ zahradní sestavy, židle i stoly!

    NOVÉ zahradní sestavy, židle i stoly!

    Rozšiřujeme pro Vás nabídku zahradního nábytku o nové modely! Nové zahradní sestavy, zahradní skládací židle i stoly Vás zaujmou nejen svou odolností, ale i komfortem a elegancí! Součástí vybraných zahradních sestav jsou navíc i látkové podsedáky či polštáře! Prozkoumejte je všechny již nyní!

    30. 5. 2023

  • Závěsný systém STORIA – Z čeho se skládá?

    Závěsný systém STORIA – Z čeho se skládá?

    Hledáte do své garáže, prodejny nebo dílny závěsný systém, který vaše zboží, nářadí nebo dokonce zahradní náčiní uloží efektivně na své místo a přitom přehledně a esteticky? Prozkoumejte závěsný systém Storia, který s sebou včetně úspory prostoru na zemi přináší i vlnu příslušenství pro umístění jakéhokoliv druhu zboží a věcí!

    29. 5. 2023

Kategorie článků




Volejte zdarma
Po-Pá 7:00 - 17:00
logo

Vybavíme Vaši firmu do 24 hodin

B2B Partner s.r.o.
Plzeňská 3070
700 30 Ostrava - Zábřeh

 

B2B Partner na biano.cz

 

© 2010 - 2023 B2B Partner s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
Profesionální e-shop na mírushopsys