Novinky a inspirace

  • Zahradní domky: Jak jednoduše uskladnit nářadí

    Zahradní domky: Jak jednoduše uskladnit nářadí

    Čím více nám venkovní počasí dovoluje pracovat venku, tím je zapotřebí i více věcí a nářadí. Kam ale s nimi, aby je neohrozila případná vlhkost či nezvaná návštěva? Máme pro Vás jednoduché a hlavně rychlé řešení - zahradní domek. Jak ale vybrat ten pravý?

    18. 8. 2022

  • 5 tipů: Jak na skandinávský styl interiéru

    5 tipů: Jak na skandinávský styl interiéru

    Také jste již slyšeli o skandinávském stylu interiéru? Líbí se Vám jeho praktičnost, elegance a čistota? Není divu, že si severský styl postupně od 50. let minulého století získal srdce miliónů lidí i za hranicemi severu. Přinášíme Vám proto tipy, jak si i vy můžete v interiéru navodit tu správnou severskou atmosféru u Vás doma.

    16. 8. 2022

  • 5 tipů: Jak vyčistit vzduch v místnosti

    5 tipů: Jak vyčistit vzduch v místnosti

    Trápí Vás v práci či doma stále častěji únava, nevolnosti, bolesti hlavy či dokonce svědění očí? Na vině může být špatná kvalita vzduchu v místnosti. Jak tedy zlepšit a pořádně vyčistit vzduch ve Vaší kanceláři či bytě? Připravili jsme pro Vás pár tipů, které Vám s tímto úkolem pomohou.

    5. 8. 2022

  • 7 tipů: Jak jednoduše vybavit restaurační zahrádku

    7 tipů: Jak jednoduše vybavit restaurační zahrádku

    Přemýšlíte v současnosti nad obměnou stávajícího nábytku ve Vaší restauraci, hospodě, vinárně či v obdobné provozovně? Přinášíme Vám 7 tipů, se kterými vybavíte venkovní zahrádku své restaurace a další provozovny snadno a chytře.

    5. 8. 2022

  • Firemní jídelna: Jak ji zařídit?

    Firemní jídelna: Jak ji zařídit?

    Firemní jídelna by měla být místem, které spojuje lidi z různých oddělení a zlepšuje komunikaci ve firmě. Vyplatí se proto zařízení tohoto společenského prostoru nepodcenit. Jak ale firemní jídelnu zařídit tak, aby se v ní cítili Vaši zaměstnanci příjemně a rádi zde trávili své volné chvíle?

    5. 8. 2022

  • Osobní knihovna snadno a jednoduše!

    Osobní knihovna snadno a jednoduše!

    Sníte o vlastní knihovně přes celou zeď nebo jen hledáte kvalitní policový, nástěnný regál pro uložení právě rozečtené knihy a osobních fotografií? Sestavte si ideální knihovnu přesně dle vašich představ již nyní!

    28. 10. 2021

  • 7 tipů: Jak si zařídit domácí dílnu [snadno a chytře]

    7 tipů: Jak si zařídit domácí dílnu [snadno a chytře]

    Patříte mezi domácí kutily a už vás nebaví hledat nářadí různě v krabicích, kdykoliv ho zrovna potřebujete? Přinášíme Vám 7 tipů Jak si zařídit domácí dílnu snadno, chytře a bez zbytečných nákladů.

    15. 10. 2021

Kategorie článků




Volejte zdarma
Po-Pá 7:00 - 17:00
logo

Vybavíme Vaši firmu do 24 hodin

B2B Partner s.r.o.
Plzeňská 3070
700 30 Ostrava - Zábřeh

 

B2B Partner na biano.cz

 

© 2010 - 2023 B2B Partner s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
Profesionální e-shop na mírushopsys