Novinky a inspirace

  • NOVINKA v sortimentu: Nábytkové sestavy HOME OFFICE

    NOVINKA v sortimentu: Nábytkové sestavy HOME OFFICE

    Chcete si ve svém domově vytvořit efektivní pracovní prostor, který splní nejen Vaše nároky na úsporu místa, ale navíc poskytne i dostatek odkládacích prostor? Máme pro vás řešení. Představujeme Vám nábytkový systém HOME OFFICE přímo z výroby B2B Partner.

    13. 2. 2024

  • 5 důvodů, proč si pořídit zvedací stůl

    5 důvodů, proč si pořídit zvedací stůl

    Uvažujete nyní nad koupí výškově nastavitelného stolu do vaší pracovny nebo kanceláře, ale stále si nejste jisti, zda-li splní všechny vaše potřeby, a jaké jsou jeho hlavní přínosy a výhody? V článku jsme pro vás sepsali 5 důvodů, proč je zvedací stůl zejména při sedavém zaměstnání opravdu nedocenitelnou pomocnou rukou.

    12. 2. 2024

  • KATALOG pro rok 2024 je tady!

    KATALOG pro rok 2024 je tady!

    Zajímá Vás, jaká je naše aktuální nabídka pro rok 2024? Prolistujte si veškerý náš aktuální sortiment i novinky na více než 928 stránkách našeho hlavního katalogu pro rok 2024 dostupného v off-line i on-line verzi již nyní!

    6. 2. 2024

  • NÁŠ TIP: Kancelářský nábytek MIRELLI A+!

    NÁŠ TIP: Kancelářský nábytek MIRELLI A+!

    Funkčnost, každodenní praktičnost a výhodná cena. To je kancelářský nábytek MIRELLI A+ charakteristický svou jednoduchostí a praktickým využitím. Prozkoumejte všechny prvky kancelářského nábytku MIRELLI A+ v útulných dřevěných dekorech již nyní!

    5. 2. 2024

  • 5 tipů: Jak vybrat skleník nebo pařeniště?

    5 tipů: Jak vybrat skleník nebo pařeniště?

    Zahradnická sezóna pomalu, ale jistě klepe na dveře. Pokud již nyní přemýšlíte nad koupí pařeniště či skleníku, ve kterém by Vaše zelenina, bylinky a květiny mohly vzkvétat mnohem déle, přinášíme Vám pár tipů, které Vám jejich výběr usnadní!

    31. 1. 2024

  • NÁŠ TIP: Elektricky zvedací stoly do dílny

    NÁŠ TIP: Elektricky zvedací stoly do dílny

    Dlouhé sezení u stolu není ideální pro vaše zdraví ani pracovní výkon. Elektricky zvedací stoly do dílny nabízí možnost nastavit si výšku Vaší pracovní plochy přesně podle Vašich představ i aktuálních potřeb. Prozkoumejte všechny modely výškově nastavitelných pracovních stolů z masivní spárovky i jejich výhody již nyní!

    31. 1. 2024

  • NÁŠ TIP: Máme vše pro Vaši dílnu na jednom místě!

    NÁŠ TIP: Máme vše pro Vaši dílnu na jednom místě!

    Potřebujete kvalitní dílenský nábytek za dobrou cenu? U nás si vyberete! Máme nejširší nabídku na trhu! Nabízíme kvalitní dílenský nábytek nejen pro profesionály, ale i hobby nábytek pro kutily.

    28. 1. 2024

  • KATALOG 01/2024 je tady!

    KATALOG 01/2024 je tady!

    Zajímá Vás, jaká je naše aktuální nabídka a co nového jsme si pro Vás s nového roku 2024 připravili? AKTUÁLNÍ přehled těch nejzajímavějších novinek a akčních produktů, ale i bestsellerů z různých koutů našeho sortimentu na jednom místě je opět tady!

    23. 1. 2024

  • NOVINKA: Designová svítidla pro každý kout místnosti!

    NOVINKA: Designová svítidla pro každý kout místnosti!

    Potřebujete zútulnit a zpříjemnit atmosféru v místnosti? Vyměňte svá dosavadní svítidla či lampy a vyberte si z široké nabídky kreativních designových svítidel, které ihned oživí každodenní předměty ve vaší místnosti, skvěle se přizpůsobí vašemu vkusu a vnesou do vašeho domova či kanceláře rozměr světla, elegance a nadčasového designu.

    22. 1. 2024

  • 7 tipů: Jak si efektivně naplánovat své cíle

    7 tipů: Jak si efektivně naplánovat své cíle

    Každý z nás máme své vlastní cíle, plány a představy o budoucnosti. Jak ale tyto cíle a představy stanovit v čase a vymezit si přesné postupy k jejich dosažení, které budou opravdu fungovat? Přinášíme Vám 7 tipů, které Vám pomohou si efektivně naplánovat své cíle krok po kroku.

    19. 1. 2024

Kategorie článků




Volejte zdarma
Po-Pá 7:00 - 17:00
logo

Vybavíme Vaši firmu do 24 hodin

B2B Partner s.r.o.
Plzeňská 3070
700 30 Ostrava - Zábřeh

 

B2B Partner na biano.cz

 

© 2010 - 2023 B2B Partner s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
Profesionální e-shop na mírushopsys