Novinky a inspirace

  • NOVINKA: Oboustranné hliníkové schůdky ALVE EUROSTYL

    NOVINKA: Oboustranné hliníkové schůdky ALVE EUROSTYL

    Hledáte praktické, snadno přenosné a spolehlivé schůdky na Vaši zahradu nebo do firemního skladu za příjemnou cenu? Představujeme Vám nové oboustranné hobby schůdky ALVE EUROSTYL, které jsou ideální pro použití v obchodech, skladech s nižšími regály, domácnostech, spižírnách a dílnách. Český výrobek. Více informací jsme pro vás sepsali v článku.

    2. 5. 2023

  • Jak na Bokashi kompostování?

    Jak na Bokashi kompostování?

    Rádi byste v bytě kompostovali, ale na kompostování pomocí žížal si netroufáte? Využíjte kompostování Bokashi! Jednu z nejúčinnějších metod recyklace kuchyňského organického odpadu. Co přesně Bokashi kompostováním získáte a co vše je k tomu potřeba jsme pro Vás sepsali v tomto článku.

    28. 4. 2023

  • NOVÉ: Domácí kompostéry Bokashi

    NOVÉ: Domácí kompostéry Bokashi

    Chcete organický odpad ve vaší domácnosti využít na maximum? Rádi byste v bytě kompostovali, ale na kompostování pomocí žížal si netroufáte? Máme pro Vás novinku! Nově u nás najdete také domácí kompostéry Bokashi! Seznamte se s jejich výhodami!

    26. 4. 2023

  • Co by nemělo chybět v profesionálním gastroprovozu?

    Co by nemělo chybět v profesionálním gastroprovozu?

    Chystáte se otevřít svoji vlastní provozovnu nebo řešíte rekonstrukci stávající restaurace, jídelny nebo otevíráte nové bistro? Máme pro Vás pár tipů, co by nemělo chybět v profesionálním gastroprovozu!

    24. 4. 2023

  • NOVINKA: Skládací nákupní vozíky

    NOVINKA: Skládací nákupní vozíky

    Chodíte na nákupy pěšky nebo by se Vám například při přenášení těžkých věcí hodil praktický skládací pomocník se spoustou místa, který můžete snadno přenášet, složit a mít vždy po ruce? Představujeme Vám novinky v podobě skládacích nákupních vozíků! Prozkoumejte všechny jejich výhody již nyní!

    19. 4. 2023

  • Shop Roku 2022: Vyhráli jsme cenu kvality!

    Shop Roku 2022: Vyhráli jsme cenu kvality!

    Prestižní soutěž ShopRoku 2022, pořádaná stránkou Heureka.cz, letos zažila svůj 14. ročník. Mezi českými e-shopy jsme se již po osmé v řadě umístili na 1. místě v kategorii Cena kvality v oblasti nábytku. Děkujeme Vám za Vaši podporu a přízeň!

    17. 4. 2023

  • NOVINKA: Zátěžová kolečka pro kancelářské židle

    NOVINKA: Zátěžová kolečka pro kancelářské židle

    Potřebujete vyměnit již opotřebená kolečka u své kancelářské židle nebo hledáte variantu s co nejmenším dopadem na vaši choulostivou podlahu?Představujeme vám NOVÁ zátěžová kolečka - náhradu, která se zaručeně vyplatí. Prozkoumejte její výhody již nyní!

    14. 4. 2023

  • LUCAS & EMOTION: Nové kancelářské židle s funkčními detaily!

    LUCAS & EMOTION: Nové kancelářské židle s funkčními detaily!

    Představujeme Vám novinky z řad pohodlných kancelářských židlí, které Vás ohromí nejen funkčními detaily, ale i moderním designem a poskytnou Vám tak potřebnou podporu bederní i krční páteře. Seznamte se s kancelářskými židlemi LUCAS&COMFORT!

    12. 4. 2023

  • NOVÉ: Vysokotlaké myčky a wapky

    NOVÉ: Vysokotlaké myčky a wapky

    Nově pro Vás v nabídce máme vysokotlaké čističe a myčky, které Vám nejen účinně pomohou v boji proti odolné špíně a nečistotám, ale navíc Vám i ušetří až 80% vody oproti běžné zahradní hadici. Vysoká čistota a nízká spotřeba vody, to jsou nové vysokotlaké čističe v nabídce! Prozkoumejte nové vysokotlaké myčky a hadice již nyní.

    11. 4. 2023

  • Zátěžová kolečka pro kancelářskou židli: Kdy se vyplatí pořídit?

    Zátěžová kolečka pro kancelářskou židli: Kdy se vyplatí pořídit?

    Zátěžová kolečka pro kancelářské židle jsou navržena tak, aby snížila zátěž na podlahu a minimalizovala opotřebení židle. Vybrali jsme několik stěžejních parametrů a vlastností, které je dobré při samotném výběru či zvážení vhodnosti koupě mít na paměti.

    11. 4. 2023

Kategorie článků




Volejte zdarma
Po-Pá 7:00 - 17:00
logo

Vybavíme Vaši firmu do 24 hodin

B2B Partner s.r.o.
Plzeňská 3070
700 30 Ostrava - Zábřeh

 

B2B Partner na biano.cz

 

© 2010 - 2023 B2B Partner s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
Profesionální e-shop na mírushopsys